Najnovije vesti

BRIZNULA U PLAČ DOK JE PRIČALA SA LUNOM! Ne daj Bože da raskineš s Markom, mi to ne bismo preživeli! HAOS UŽIVO
Foto: Printscreen Pink

Veliki fan

BRIZNULA U PLAČ DOK JE PRIČALA SA LUNOM! Ne daj Bože da raskineš s Markom, mi to ne bismo preživeli! HAOS UŽIVO

Rijaliti

Veza Lune Đogani i Marka Miljkovića, iako nema podršku kod Anabele Atijas, izgleda ima veliku koji su se raspravljali zbog Jpodršku kod fanova i gledalaca rijalitija.

Naime, posle priloga u kojem su se Luna i Marko svađali zbog Jelena Pešić, uključila se gledateljka koja je plaćući dala podršku paru.

- Jelena je perfidna, namazana, mnoge veze je razbila, posebno mi je žao Milice. Nemoj da se smeješ lukavo, nego budi ono što jesi... Prvo ću Lunu da pitam, Lunči moja draga, ne slušaj nikoga, znam tvoju situaciju, prelepa si, zgodna si, čista ti je duša, veliki sam tvoj fan. Marka ne ostavljaj ni za živu glavu, mi smo se toliko isplakali, taj dečko je tebe na tron digao. Bila si ukaljana od svih, prvo od Đedovića, Miće, Miljane, ne mogu da verujem... Da li želiš da živiš starim životom, kod majke, da se pomiriš sa majkom, a ona ne voli Marka... Ne daj Bože da raskineš, mi to ne bismo preživeli... Ja sam ostala bez majke, bez oca, zato vas volim, volim vašu ljubav, što ste pokazali. Mi vam želimo svu sreću na svetu. Ako se pomiriš sa majkom, šta će biti sa Markom - pričala je gledateljka kroz suze.

+ Nemojte ništa da se brinete, mene i Marka ništa ne može da razdvoji, a sa majkom ću se pomiriti i sve će da se reši - rekla je Luna.

- Vi ste takav ljubavni par, kao Romeo i Julija... Kad se setim samo šta ti je majka govorila, plače mi se - nastavila je gledateljka kroz plač.

foto: Printscreen Pink

- Jelena je u inat nosila ljubičasto,da bi osvojila Marka, ona nije mutava, perfidna je, folirant je teški, gledaš ga u sred stola, mene zezati nećeš, ja ti čitam iz očiju. Lagala si sto puta i treba da te bude sramota. Umesto da si otišla kad je Luna došla, ti si nastavila. Marko ti je rekao da nisi dama, i nisi. Rastavila si Milicu od njenog dečka. Hoćeš da ti kažem šta si radila sa Đedovićem u WC? Krila je da je živela u inostranstvu sa čovekom koji ima dete. Dobila sam instrukcije da možeš da budeš sa svima, osim sa Markom, ja ću ti to doneti u Smederevo. Dalje od Marka i Lune, ja ti skrećem pažnju - rekla je gledateljka Jeleni.

foto: Printscreen Pink

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...