Najnovije vesti

ZORICA SPREMILA ALKOHOL ZA JELENU, PA NASTALA ŽEŠĆA POMETNJA: Pravila si Marku i Luni FRKU, a kriješ OŽENJENE i OTKAZ!
Foto: Printscreen

OPASNA SVAĐA

ZORICA SPREMILA ALKOHOL ZA JELENU, PA NASTALA ŽEŠĆA POMETNJA: Pravila si Marku i Luni FRKU, a kriješ OŽENJENE i OTKAZ!

Rijaliti

Zorica Marković i Jelena Pešić na samom početku su se posvađale, a pevačica je donela i poklon bivšoj zadrugarki koju je više puta nazvala i alkoholičarkom.

"Sa prijateljem si se dogovarala da napravite "foru" za Miljkovića i Lunu sa tim alkoholom, postoji klip, jedva si čekala da im napraviš frku", rekla je Zorica, dok se Jelena branila i iznosila kako je Markovićeva zaljubljena u Luku Belića, sa kojim je bila bliska i zbog kog je plakala u rijalitiju.

foto: Printscreen

"Reći ću oba prezimena oženjenih muškaraca sa kojima si bila, svu garderobu si od njih nosila i reći ću mesto gde si dobila otkaz!", govorila je Zorica.

"Ja te molim da pričaš sa mnom ozbiljno. Sa mnom se nisi saosećala kada su mene vređali za brata, a za Lukom si plakala", rekla je Jelena.

Markovićeva je tvrdila da Jelena laže, a rasprava se nastavila.

foto: Printscreen

"Ljudi kod koji se Zorica raspitivala kod mene su meni javili šta je ona pitala. Jedva čekam da iznese neistinu o sebi. Samo želim da pozdravim Srđana, mi smo u dobrim odnosima, kao što sam i bila sa Stefanom Karićem, a sada smo drugari. Ja imam momke koji su sada oženjeni, ja cenim Srđanovu ženu i porodicu. Kad god odem tamo ja se javim toj porodici, jer su oni za poštovanje", rekla je Jelena i najavila tužbu za Zoricu.

"Bili su u običnoj k*es kombinaciji, kakva crna veza. Slavoljupče je isto oženjen, a imamo još i petoricu", rekla je Zorica misleći na Karića u "Narod pita".

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...