SA ANABELOM IMAM PRIJATELJSKI ODNOS KOJI LIČI NA LJUBAVNI: Gavrić iskreno o Atijasovoj, Luni, a zbog ovog je POBESNEO!
Foto: Printscreen

PITANJE GLEDAOCA GA POVREDILO

SA ANABELOM IMAM PRIJATELJSKI ODNOS KOJI LIČI NA LJUBAVNI: Gavrić iskreno o Atijasovoj, Luni, a zbog ovog je POBESNEO!

Rijaliti -

Mirko Gavrić progovorio je o Anabeli Atijas i Luni Đogani.

Producent je sa Anabelom u odličnim odnosima, ali tako nije sa ćerkom svoje prijateljice.

"Odnos se zasniva na toleranciji, poverenju, iskrenosti i ljubavi. Samo treba da se zna šta su prioriteti. Jedan prijateljski odnos dosta liči na ljubavni, samo u ljubavnom se emocije pokazuju na drugi način", rekao je Mirko, kog je gledateljka pitala zbog čega se javno "odrekao" Lune Đogani.

foto: Printscreen

"Ja sam o tome pričao, ponovo zovete i postavljate ista pitanja. Odgovorio sam na isti način kao što je i druga strana. Dosta sam ćutao i trpeo tuđe budalaštine i gluposti. Ova pitanja se ponavljaju, siguran sam da smo se čuli, ali uporediću vokal da bih javno potvrdio. Imam apsolutan sluh, uši su mi jako istrenirane", izjavio je on.

"Proveri ako ti je to bitno, nisam se uključila u tu emsiju", kazala je gledateljka koju je takođe zanimalo zbog čega Anabelu nije odbranio od Gagija Đoganija.

"U trenutku sam dobio udarac od Gagija, ja sam otvorio gepek da uzmem miksetu i udarim ga, a onda je Anabela odletela i upiškila se u gaće. Je l' sada ima opravdanja? Da li tražite krv? Rekli ste da emisija neće biti interesantna jer smo spustili loptu", vikao je Gavrić u "Narod pita".

foto: Printscreen Pink

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja