LEPI MIĆA KUPIO KUĆU! To je bila velika želja njegove ćerke Sare, a evo gde i šta sve mora da SREDI za penziju
Foto: Sonja Spasić

Odlučio da se osigura

LEPI MIĆA KUPIO KUĆU! To je bila velika želja njegove ćerke Sare, a evo gde i šta sve mora da SREDI za penziju

Rijaliti -

Pevač i dugogodišnji učesnik "Zadruge",Lepi Mića kupi je kuću, a Zorica Marković je to otkrila kada se uključila u emisiju. Naime, ona mu je čestitala što je kupio kuću, a Mića je objasnio o čemu se radi.

- To je Sarina želja, kuća u Sremu, kuća koja mora da se ruši i pravi nova za neke male pare, penzija po stare dane. Ona hoće to da pravi - rekao je Mića.

Podsetimo, ćerka Lepog Miće je i te kako uspešna. Sara je mlada, obrazovana devojka, koja je završila Elektrotehnički fakultet i master u Beogradu, te doktorske studije u Holandiji , a trenutno radi u Guglu.

Lepi Mića je često tokom učešća u Zadruzi pominjao svoju naslednicu na koju je ponosan, ali je jednom prilikom i otkrio da je i on živeo u siromaštvu, dok je gajio svoju ćerku Saru, te da se uvek trudio da ona ne primeti da nemaju novca.

foto: Printscreen Pink

"Ja sam svoju misiju završio. Druga je stvar da imam 30 godina... Ja sam svoje dete odškolovao, ona živi od svoje škole. Ona je magistar, doktor inženjer, ima svoj hleb. Ne moram da se borim da završi srednju, osnovnu školu, ja problem nemam. Čekam samo godine da dobijem penziju. Otvoriću nešto kad budem u penziji, nemam problem. To je razlika između mene i ostalih. Imao sam problem 90-tih godina, a oni tad nisu bili ni rođeni. Ja sam sačuvao sve, odgojio dete, odgajio, odškolovao, sačuvao brak, zato kažem da sam tata. Imam mir, nemam problem da razmišljam šta ima Snežana šta da jede. Imam problem da li je Sara u hotelu A ili u hotelu B kategorije. Ali imao sam problem da je iškolujem, da ne primeti nemaštinu, da izađe iz te priče neopterećena. I kad ima i kad nema, ona to nije znala, ona je za sebe imala i nije primetila nikakav problem", ispričao je pevač.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track