PEVAČI MI TRAŽE NOVAC NA ZAJAM, A NEĆE DA SE BRUKAJU U RIJALITIJU! Lepi Mića brutalno o kolegama: Novac im guram u GRUDI
Foto: Sonja Spasić

opleo i to žestoko

PEVAČI MI TRAŽE NOVAC NA ZAJAM, A NEĆE DA SE BRUKAJU U RIJALITIJU! Lepi Mića brutalno o kolegama: Novac im guram u GRUDI

Rijaliti -

U kafanama im stavljaju novac među grudi" Lepi Mića osuo po kolegama Pevač i višegodišnji učesnik "Zadruge", Lepi Mića, usled krize koja vlada, otkrio je da mu pevači traže novac na pozajmicu.

Naime, pevač je istakao da je svojim kolegama poručio da počnu nešto da rade, kako bi nešto zaradili, a ne samo kukali dok sede kući.

- Zvalo me je nekoliko pevača, ali ne bih ja o tome. Rekao sam im da ja uzimam male pare po rijalitima, da zovu ove veće igrače za zajam. Ja bih svim mojim kolegama sa estrade preporučio da odu do Slankamena da uzmu povrće i voće i da odu na pijacu i prodaju da imaju od čega da žive. Bolje da krenu nešto da rade nego što sede u kući i kukaju kako ih je korona uništila. Oni ne žele da se brukaju po rijalitijima kao ja. Za većinu pevača je rijaliti poniženje, a nije im poniženje kada im među grudi po kafanama guraju pare. Činjenica je da posla nema, a tek ga neće biti - rekao je Lepi Mića za Star prenose mediji.

foto: Printscreen

kurir.rs/star

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track