KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SVE KARTE BACIO NA STO! Nikoga neću štedeti, sve ću SAHRANITI ko mi stane na put
Foto: printskreen

Nikog neće štedeti!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ SVE KARTE BACIO NA STO! Nikoga neću štedeti, sve ću SAHRANITI ko mi stane na put

Rijaliti -

Kristijan Golubović kaže da će sahraniti svakoga ko mu se bude zamerio u "Zadruzi 4", koja počinje 6. septembra! Golubović je ispričao da ovoga puta ulazi u rijaliti sa pripremljenom taktikom i da nikoga neće štedeti.

- Kada rijaliti počne, publika će imati priliku da upozna moju drugu stranu. Neću kao do sada juriti devojke jer kod kuće imam suprugu i žensko dete koje je sada već stasalo i razume neke stvari. Sigurno ne želi na televiziji da vidi tatu kako se valja u krevetu sa nekom Stanijom Dobrojević ili Jelenom Krunić! Ovoga puta ulazim sa dobro spremljenim taktikama. Neću štedeti nikoga, a verbalno ću sahraniti svakoga ko mi se zameri i stane mi na put. Motiv mog ulaska isključivo je novac koji želim da zaradim za svoju porodicu. Ćerka i žena su mi sada najvažnije - kaže Kristijan.

Poručuje da bi starleti Staniji Dobrojević bilo bolje da ga se kloni:

- Sebe smatram vasionom u odnosu na Staniju, koja je za mene samo kap u okeanu! Zašto bih se onda bavio njome na bilo koji način? Stanija je devojka koja ne voli da bude ignorisana. Ako u rijalitiju počnete da je ignorišete, ona će se ubuđati u Rajskom vrtu. Stanije ne bi bilo ni na mapi u "Zadruzi" ako se ne bi zakačila za nekoga ili ako ne bi našla nekog muškarca za vezu. Šokirao sam se kada sam pre neki dan čuo da je rekla kako sam joj davno izjavio ljubav! To se nikada nije desilo i ne znam šta joj znači da širi takve neistine. Ona verovatno u svojoj glavi veruje da je to istina - ispričao je Golubović.

foto: Printscreen Amidži šou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track