Najnovije vesti

MONIKA HORVAT JECALA ZA CRNIM STOLOM! Zubarka iz Hrvatske pukla nakon TRI DANA, a onda izletela iz BELE KUĆE! (VIDEO)
Foto: Printscreen

karambol

MONIKA HORVAT JECALA ZA CRNIM STOLOM! Zubarka iz Hrvatske pukla nakon TRI DANA, a onda izletela iz BELE KUĆE! (VIDEO)

Rijaliti

Monika Horvat posvađala sesa svojim prijateljem kog poznaje 13 godina - Filipom Carom. U ovaj haos umešan je i Vladimir Tomović, a nakon toga Monika je završila u suzama.

foto: Printscreen

Filipe, lični sukob s tobom i Tomovićem je zbog Monike bio. To da ste se posvađali zbog kreveta, to ne pije vodu - rekao je Mića.

"Ja nikome nisam prišao i pričao o tebi i meni Monika. Ako si pričala s Mićom ili s bilo kim, možeš mi reći. Ja kada se na tebe naljutim, od detinjstva, ja te oteram u k*rac, znaš koliko moja ljutnja traje, ja se vratim i odljutim... Ja s tobom nisam pričao sinoć, nisam pričao danas. S drugima nisam pričao o tebi i o meni", govorio je Filip.

foto: Printscreen

"Primio si se na ovo. Kasnije ćemo da pričamo pred milionima. Rekla sam Jovani da ću sa Filipom pričati kad uhvatim priliku. Pričala sam sa Mićom. Ja sam htela kasnije sa tobom o tome da pričam, sedi sada i ćuti. Neću da se derem. Hoću doma! Sedi, glumiš majmuna. Molim te, sedi, posle ćemo da pričamo tihim tonom. Vidiš šta radiš od mene? Samo sedi i ćuti! Hoću kući! Samo me pošaljite doma! Ne mogu ja ovo!", govorila je Monika kroz suze.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...