KRISTIJAN DRŽAO GOVOR SAT VREMENA, A NE POKLAPA SE SVE: Sin mi se rodio sa 7 kg, navikao sam da jedem ŠKOLJKE!
Foto: Printscreen

VERUJE U SVOJE LAŽI?

KRISTIJAN DRŽAO GOVOR SAT VREMENA, A NE POKLAPA SE SVE: Sin mi se rodio sa 7 kg, navikao sam da jedem ŠKOLJKE!

Rijaliti -

Kristijan Golubović proveo je više od trećine po zatvorima, a novoj generaciji ili što bi on rekao "degeneraciji" poznat je i kao učenik rijalitija.

Monogolog koji je održao pred cimerima u Šimanovcima, a koji je trajao bezmalo sat vremena, ispunio je biserima u koje čini se da i sam veruje.

"Sin mi se rodio sa 7.100 kilograma, bio je dugačak 63 centimetra, pa neću ja valjda nekoj Staniji da pravim dete. Daboda me tramvaj zgazio kao Duška dugouška ako bi mi ona rodila dete", poručio je Kristijan, da nije trepnuo, pa se osvrnuo na to da je danas većina žena stavila silikone i tako izmenila lični opis, a da je njegova Ivana potpuno prirodna.

foto: ATA Images

"Njoj su jedino opale obrve, ali to nema veze, može da ih uradi. Ja ću, bre, da uzmem onu mašinu i da joj ih uradim, da joj istetoviram",dodao je.

Onda se bivši kriminalac osvrnuo na zdravu ishranu.

"Ja sam četiri meseca jeo samo picu kako bi izdržao ovo ovde sa vama, a ne školjke na koje sam navikao. Ja odem na Zlatibor i plaćam medveđu paštetu 300 evra kilogram i to jedem da ne bih jeo gluposti", rekao je on, dok je neko prokomentarisao kako se plodovi sigurno ne služe u zatvoru.

Kristijan kaže da će brzo vratiti vitku figuru nakon što se vrati treninzima, poput onih koje je imao u ćeliji.

"100 serija po 2.500 sklekova i to je naučna fantazija", rekao je on, verovatno je mislio fantastika. Golubović je priznao i da sada nije sa ove strane zakona.

foto: printskreen

"Ja jesam kriminalac bio, mada možda i sada nešto petljam", rekao je, pa se prisetio:

"Ja imam 2.600 kopči po sebi, razne metkove i gelere po telu."

"Ja se ježim od svog stida", nekako je sklopio ovu rečenicu Kristijan, koju teško da bi mogao da ponovi ali i da objasni smisao, ali ne zato što je bio zatvoru, nego zato što je u pobedu Stanije Dobrojević, kako tvrdi, uložio 12.300 evra kako bi došla do prvog mesta. Ovo je samo deo njegovih bisera koje je uspeo da izgovori u sat vremena, a koji je pomno pratio višemilionski auditorijum.

Inače, na društvenim mrežama osvanula je fotografija na kojoj je Kristijan kada je popunjavao ugovor za ulazak u rijaliti na mesto gde piše bračni status napisao: oženjen (u crkvi!).

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja