FRAN PUCA PO ŠAVOVIMA POSLE RASKIDA! JECA, VRIŠTI I BESNI I RAZBIJA: Suočio se sa Paulom, a ona mu ovako ODBRUSILA!
Foto: Printscreen

DOTUKAO GA KRAJ VEZE

FRAN PUCA PO ŠAVOVIMA POSLE RASKIDA! JECA, VRIŠTI I BESNI I RAZBIJA: Suočio se sa Paulom, a ona mu ovako ODBRUSILA!

Rijaliti -

Paula Hublin i Fran Pujas raskinuli su čim su ušli u rijaliti, a od tada učesnik ne može da se smiri.

On je legao na dušek i jecao, pa se hvatao za glavu, a prišao mu je Toma Panić i dao mu savet. Toma je Franu rekao da Pauli treba muškarac i da ne može da "trčkara" oko njega.

foto: Printscreen

Lepi Mića kasnije je odlučio da suoči bivše partnere. Oni su nastavili da se svađaju, a Fran je počeo i da plače histerično.

"Ti znaš da ti ništa nažao ne bih uradila. Ja sam ti kriva jer se ti nadr*giraš, ja sam ti kriva što me udariš, što udariš psa. Niko ti nije kriv, sam si kriv, ni ja, ni mama, ni tata, ni Bog, ni vrag ni u to što veruješ. Meni su moji uvek govorili da ništa neću moći, pa eto gde sam ja sad. Digni se na noge, ti si muško", pričala je Paula.

foto: Printscreen

"Ja ne mogu da podnesem to što si mi danas uradila, napadala si me što sam dodao curu na Instagramu, a šta si ti meni noćas uradila?", plakao je Fran.

"Da hoću da te napravim ljubomornimm, to bih uradila na hiljadu boljih načina, ja sam top cura. Ja sam očigledno mazohista, čim sam ja s tobom, normalno da nisam normalna", rekla je Paula.

foto: Printscreen

"Ja sam najgori. Da si mi bar ikakvu podršku dala nakon onoga što sam ja juče priznao... Samo da si me pitala, ja bih te izmasirao. Ovo u životu nisam uradio, ja ne mogu da verujem da sam dozvolio da mi jedna devojka ovo uradi", besneo je on.

"Tebi je odgovoralo na početku veze kad sam ti ja ćutala, kad si me udarao", rekla je ona.

"Kad sam te udarao na početku veze... Nisam hteo da je ostavim, ali znam da bi ona mene", urlao je i plakao on.

"Je l' ti misliš da želim da imam decu sa nekim ko se dr*gira, ko udara mene, sebe, udara pse... Ostavila sam te još u Zagrebu. Boli me k*rac za j*benog Anđela, zgodan je, ali nema dve daske u glavi, ja tebe volim i uvek ću te voleti", rekla je Paula.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja