ŠLIHTATE MI SE, A NISTE MI DALI POENE! Miljana Kulić ljuta na cimere, pa se uključila Marija i OCRNILA KIJINU MAMU!
Foto: Printscreen

FEŠTA U RIJALITIJU

ŠLIHTATE MI SE, A NISTE MI DALI POENE! Miljana Kulić ljuta na cimere, pa se uključila Marija i OCRNILA KIJINU MAMU!

Rijaliti -

Miljani Kulić postavili su pitanje da li joj je zasmetalo što nije pobedila na izboru za mis u rijalitiju.

"Ja smatram da je Jovana pravedno pobedila, ali iznenadili su me neki ljudi koji mi se šlihtaju, a nisu mi dali poene, konkretno mislim na Kobru. On ne može i nije kompetentan da odlučuje. Ja sam očekivala barem po jedan poen! Svako je glasao po ličnom nahođenju", rekla je Miljana, pa dodala:

foto: Printscreen

"Ja sam pet godina u rijalitiju i pobedim sa TikToka! Sramota bi bilo da ja budem pobednica, imam 105 kilograma. Ja nemam nameru da bilo koga prestižem, Nadica je mogla da mi da barem jedan poen, ali ipak ona je Kijina mama."

"Ova žena je takav licer i toliko je dvolična. Ja ne znam da li se ova žena izgubila, a isto smo pričale, bila je igrica i ona meni kaže da kad se rodio Željko, kaže da je poslala plave cipelice i poslal na adresu Miljana Kulić, Niš, žena u 60 godina! Kija, nemoj da se ljutiš, ja sam tebe podržavala i uvek ću te podržavati, ali me je tvoja majka povredila, jer moju ćerku nije ocenila nijednim poenom i ne želim da imam komunikaciju sa njom... Ja sam joj zamerila ono što je pričala o životu, s obzirom na to kakav je život imala, nije imala pravo da komentariše Lunu i Slobu, jer se zaljubila u čoveka kao što je Sloba, uradila je isto što i Luna i to nikada ne mogu da podržim", dodala je Marija Kulić.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track