PLJUŠTALE UVREDE I PRETNJE ZA CRNIM STOLOM! Filip Car se obrušio na Paulu i Frana, nastao opšti HAOS: Bićeš RECIKLIRAN!
Foto: Printscreen

haos

PLJUŠTALE UVREDE I PRETNJE ZA CRNIM STOLOM! Filip Car se obrušio na Paulu i Frana, nastao opšti HAOS: Bićeš RECIKLIRAN!

Rijaliti -

Filip Car nije štedeo reči kada su u pitanju Paula i Fran. On je imao primedbu na Frana Pujasa i Paulu Hublin, po pitanju kreveta, koji je još od useljenja njihov.

foto: Printscreen

"Možeš kako hoćes, ali ne i dokle hoćeš. Zamafijao si previše. Ti i Paula dolazite iz istog mesta kao i ja, trudio sam se da vam olakšam boravak ovde, dao sam vam bračni krevet, stavio vaše slike iznad kreveta. Upoznali smo se ranije. Podržao sam vas, a ti ovako!", rekao je Car.

"Toliko mozga nemaš, da Pop i Elena spavaju u malom krevetu, a ti sa 16 kila, i tolikim krevetom, ne vidiš suseda pored sebe, i nemaš mozga da kažeš da se zamenite sa mestima", dodao je Car.

"Paula bez mozga kaže:"Aleksandra može da legne pored Frana". Nije mi jasno, šta to znači? Tebi Frane to treba da bude uvreda! Tebi devojka namešta drugu devojku. Nemoj biti žena. Ideš na reciklažu za nedelju dana. Uvalili su ti dve b*lje, treća ti se sprema!", dodao je.

foto: Printscreen

Fran je ćutao, ali je zato Paula odmah skočila u njegovu odbranu.

"Dečko ti si običan k*rac, šta se tebe tiče moj krevet, ko si ti da me pitaš za to?", Upitala je Paula

"Od danas više nemate krevet, ja ću vam ga oduzeti. Zamolio sam ljude da vam ustupe krevet. Ja sebi vređam inteligenciju zbog vas!" dodao je Filip.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja