STIŽE TUŽBA ZA PAULU HUBLIN?! Oglasila se Goldi koju je rijaliti učesnica optužila da je spavala s njenim DEČKOM FRANOM!
Foto: Printscreen/Instagram

DRAMA

STIŽE TUŽBA ZA PAULU HUBLIN?! Oglasila se Goldi koju je rijaliti učesnica optužila da je spavala s njenim DEČKOM FRANOM!

Rijaliti -

Odnos i veza Paule Hublin i Frana Pujasa već danima intrigira sve gledaoce "Zadruge", pogotovo otkako su njih dvoje raskinuli.

Od tada su na površinu isplivale svakakve priče, a jedna od njih je da je Fran navodno prevario Paulu dok je ona bila u bolnici i to sa devojkom po nadimku Goldi, koju je doveo u Paulin stan.

foto: Printscreen/Instagram

"Dečko je imao curu tri godine i dovodio je u njenu kuću druge cure i varao je! A ona je isto radila, finansirala te je, prema svakoj je isti! I sada si rekao da si iskorišćavao cure zbog para i svega! Cura ti je u bolnici, a ti spavaš sa k*rvama!", pričala je tada Paula.

Upravo devojka po nadimku Goldi se oglasila ovim povodom. Uputila je poruku Pauli i Franu:

"Poštovanje, najlepše vas molim da ove gluposti prestanu, krajnje je neprimereno da se priča da sam ku*vetina i da se nazivam ostalim pogrdnim rečima, pogotovo s obzirom na to da nikad nisam imala ništa sa Franom, kod njega sam došla samo zbog Peje, s kojim sam došla i spavala na kauču. Ponavljam, spavala. Lepo vas molim da Paula prestane da izmišlja jer ću biti primorana sudski da se obračunam sa njom, a verujem da to ne bi želela. Hvala unapred", poručila je Goldi.

foto: Pritnscreen/youtube

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track