LUNIN BRAT BIO SA ANJOM, TREBALO DA SPAVA KOD NJEGA PRE RIJALITIJA: Adam Đogani progovorio o učesnici, Cvele će ODLEPITI
Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

DEO AFERE

LUNIN BRAT BIO SA ANJOM, TREBALO DA SPAVA KOD NJEGA PRE RIJALITIJA: Adam Đogani progovorio o učesnici, Cvele će ODLEPITI

Rijaliti -

Anja Todorović i Jovan Cvijetić su danas imali burnu svađu, zbog slika koje je Jovan slao drugoj devojci dok je bio u vezi sa Anjom, te je došlo zamalo i do tuče.

Adam Đogani, sa kojim je Anja bila u vezi, te otkrio detalje njihovog odnosa, ali i da je Todorovićeva trebalo da spava kod Đoganija za vreme karantina, dok je bila u vezi sa Jovanom.

foto: Printscreen/Instagram

"Bili smo u vezi pre njih dvoje, nešto kratko. Nisam se cimao uopšte (smeh), ali smo stalno bili u kontaktu. Trebalo je da spava kod mene za vreme karantina (smeh)", rekao je Adam , pa nastavio:

"Ali ja sam našao drugu devojku i nisam se čuo više sa njom. Dobra je devojka, samo mislim da je previše naivna. I da sve što zamera Cveletu ona isto to radi. Smarala je što se Cvele na početku njihove veze dopisivao sa Anakondom, a šta je ona radila? Znam i za njihove planove unutra."

"Pući će za mesec, dva. Previše se foliraju, a ona je razmažena do bola. Jedan od planova koji su imali za Zadrugu je da budu kao Anđelo i Teodora. Previše su gledali rijaliti", završava Adam.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas, Foto: Printscreen, Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track