HAOS U BELOJ KUĆI! DOŠLA KAZNA VELIKOG ŠEFA: Miljana ZAPENILA kada je čula šta je ovaj zadrugar REKAO O NJOJ! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

rijaliti

HAOS U BELOJ KUĆI! DOŠLA KAZNA VELIKOG ŠEFA: Miljana ZAPENILA kada je čula šta je ovaj zadrugar REKAO O NJOJ! (VIDEO)

Rijaliti -

Veliki šef poslao je takmičarima pismo u kojem ih je obavestio da nisu uspešno obavili zadatak koji su imali, te da će ovonedljeni vođa Milan Janković Čorba morati da navede jednu dobru i jednu lošu osobinu svakog zadrugara.

"Dragi zadrugari, dobili ste konkretan i jasan zadatak. Trebalo je da kažete jednu lošu i jednu dobru osobinu zadrugara koji sedi levo od vas. Pravdali ste loše osobine, kao da nisu loše i ništa konkretno niste rekli. Zadatak je proglašen neuspešnim, svi ste kažnjeni smanjenjem budžeta za 1000 dinara. Sada će Čorba kao vođa, za svakog od vas navesti po jednu lošu i jednu dobru osobinu, da ne bi došlo do nove kazne", napisano je u pismu.

Čorba je krenuo da navodi osobine, a kada je došao red na Miljanu Kulić, ušli su u žestoku raspravu.

foto: Pritnscreen

"Kobra je dobar čovek, voli da savetuje. Bezobrazno je vulgaran. Mislim da to nije u redu. Jasno je ljudima. Žana je dobar prijatelj, od prvog dana je pokazala da je otvorena, iskrena. Lukava je, oprezna, lisica, ide, šunja se, spremna je na sve. Miljana je zabavna, a podmukla je. Rekla je da hoće da ide sama u izolaciju sa Mišelom opet", rekao je Čorba, na šta je Miljana odgovorila:

"Ja to nisam rekla, zakuni se, izvrćeš reči, nisam ti rekla da postaviš mene i Mišela za potrčke. Ti si podmukao, zao, imaš nešto protiv mene. Nisi nimalo naivan, gledao si rijaliti, pričao si Mikiju".

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track