ROMANA PANIĆ PRISTALA DA UĐE U RIJALITI I IZNESE SVE O SKANDALU?! Pevačica dobila ponudu koju nije mogla da ODBIJE
Foto: Damir Dervišagić

PAPRENA SUMA

ROMANA PANIĆ PRISTALA DA UĐE U RIJALITI I IZNESE SVE O SKANDALU?! Pevačica dobila ponudu koju nije mogla da ODBIJE

Rijaliti -

Romana Panić je navodno nedavno prihvatila ponudu produkcije da za 100.000 evra uđe u rijaliti, u kojem će, između ostalog, ispričati kako je završila iza rešetaka!

Kako kaže izvor, Romana je dobila ovu ponudu čim je kročila iz Australije u Srbiju.

"U prvi mah nije želela ni da sasluša poslovnu ponudu, koja je, doduše, bila znatno manja od ove poslednje koju je nedavno prihvatila, a koja doseže neverovatnih 100.000 evra. Za taj novac je pristala i da ispriča sve detalje pljačke i hapšenja", ispričao je izvor blizak pevačici. Kako je rekao, Panićeva je nekoliko puta odlazila na ružičastu televiziju i tajno se sastajala sa glavnim producentima i svaki put je imala nove zahteve, a tek nedavno je uspela da se nagodi.

foto: Printscreen

"Prvo su joj nudili znatno manji honorar, ali ona nije želela ni da čuje. Osim što je podigla sebi cenu za neverovatnih 100.000 evra, zahtevala je i da ne bude svih devet meseci u rijalitiju, već da ostane maksimalno pet", ispričao je dobro obavešteni izvor i dodao da je imala još neke zahteve.

"Tražila je frizera jednom nedeljno, kao i da ne bude kažnjavana ako spava duže od ostalih zadrugara. Da joj se ne oduzimaju honorari i da deo novca dobije na ruke, pred sam ulazak u rijaliti", ispričao je izvor.

Romana Panić bi navodno trebalo da se useli pred Novu godinu.

Podsećanja radi, Romana i njen verenik su početkom ove godine, u australijskom gradu Brizbejnu, izvršili krivično delo pljačka bankomata, čime su protivpravno prisvojili na desetine hiljada evra. Oboje su uhapšeni u policijskoj akciji, a nakon što su nekoliko meseci proveli u tamošnjem zatvoru, nedavno su izručeni našoj zemlji.

foto: Tamara Trajković

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track