NAVUKAO SI MILJANU, USVINJILA SE PORED TEBE! Bukti rat između Zole i Marije: Kulićka urlala iz petnih ŽILA! (VIDEO)
Foto: Screenshot

HAOS

NAVUKAO SI MILJANU, USVINJILA SE PORED TEBE! Bukti rat između Zole i Marije: Kulićka urlala iz petnih ŽILA! (VIDEO)

Rijaliti -

Kristijan Golubović raspirivao je sukob Marije Kulić i Lazara Čolića Zole, koji je prošle noći odmah po njegovom ulasku eskalirao do tačke ključanja.

"Sinoćni efekat mi je bio Zola, koji umesto da ispoštuje Miljanu i njenu majku, kolika god da ona bude rospija. Moraš naučiti da se ponašaš!", rekao je Kristijan.

foto: Printscreen

"Ta majka od osobe koju ja volim je pre toga prišla meni i tri puta me pljunula, tako da ja rođenoj majci ne bih prešao preko toga, a ne njoj! Ona ne treba meni da prilazi, baš zato što njena ćerka slavi rođendan", pravdao se Zola.

"On ovde dođe da pljuje Miljanu i mene! Usvinjala se pored njega! Tako joj i treba, jer ga po drugi put ona dovodi ovde i ona traži pare za njega, tako joj i treba! Niti te majka ceni, ni otac, ti si toga svestan, svi su digli ruke na tebe. Navukao si Miljanu na dve stvari koje ti radiš! Kad jedan Zola može da manipuliše njom, može svako! Moje dete niko neće više da zloupotrebljava, ja radim na tome, a to da li ćete vi da se volite, Miljanin novac i zdravlje ne može niko da upropašćava, jer ona ima za koga da živi", urlala je Marija.

foto: Printscreen

"Kako ti možeš ulaziti u moj život? Koje, reci? Ja ti dužan nikada neću ostati", uzvratio je Lazar.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track