ŽAO MI JE ŠTO JE NADEŽDA PLAKALA ZBOG MENE: Dragana i Toma u totalnom KLINČU, a onda se pevačica oglasila i NAJAVILA OVO! (FOTO)
Foto: Printscreen

RASULO

ŽAO MI JE ŠTO JE NADEŽDA PLAKALA ZBOG MENE: Dragana i Toma u totalnom KLINČU, a onda se pevačica oglasila i NAJAVILA OVO! (FOTO)

Rijaliti -

Toma Panić i Dragana Mitrović su se posvađali ispred Bele kuće. Toma i Dragana su se za crnim stolom posvađali i pale su teške reči, a razlog je ljubomora Tomine žene Nadežde Biljić, koja je javno ostavla Panića jer je posumnjala u njegovu vernost.

"Ja sam negirao da si ti mene dirala. Ja sam povredio nogu, ali ti ništa nisi uradila. Nadeždi to smeta, ja se ne igram rijalitija! Mene ne zanima Milica i šta ona priča", rekao je Toma.

"Ona žena plače zbog nas! Nadežda je bila ovde i zna sve, kako ne može da razume. Ja sam uvek stala u tvoju odbranu, ja znam stvari o vama. To je sve glupost veruj mi", rekla je Dragana i priznala da joj je žao što je Nadežda plakala.

S druge strane, Tomina izabranica ogasila se na Instagramu surovom porukom:

"Od danas, svako ko mi u rijalitiju pomene dete, u bilo kom kontekstu, biće tužen! I ovo je moja zadnja izjava o rijalitiju i o bilo čemu što nema veze sa mojom pesmom! Toliko."

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track