ŠOK! MANDIĆ IZBAČEN IZ ZADRUGE! Čim je izašao na SLOBODU, raskrinkao sve zadrugare! Evo šta se stvarno dešava u Beloj kući
Foto: Printscreen

sve rekao

ŠOK! MANDIĆ IZBAČEN IZ ZADRUGE! Čim je izašao na SLOBODU, raskrinkao sve zadrugare! Evo šta se stvarno dešava u Beloj kući

Rijaliti -

Tokom vanrednog izbacivanja, Zadrugu je napustio Vladislav Mandić koji nakon što je stigao u studio prokomentarisao celu situaciju u Beloj kući.

Naime, Vladislav je na početku istakao da nije iznenađen time što je upravo on napustio Belu kuću.

- Ne mogu da kažem da sam iznenađen, ušao sam nepripremljen, hvala svima na prilici - rekao je on.

Mandić se ubrzo osvrnuo i na to što je izrazio simpatije prema Anđeli Milenković Anakondi, ali i prokomentarisao i Filipa Cara, Aleksandru Nikolić, ali i najaktuelnija dešavanja u odnosu Frana Pujasa i Paule Hublin.

- Želeo sam da ostvarim kontakt sa mnogima, posebno sa devojkama. Anđela je jako dobra devojka - rekao je Vladislav.

- Filip Car i Aleksandra su kao eksplozija, on ima svoj životni put, dolazi do konflikta i pobune između njih dvoje - rekao je Vladislav, pa se osvrnuo na odnso Frana i Paule.

- Fran je lep dečko, meni se dopala njegova reakcija. Tara mu je otvorila oči, dolazi do ljubomore od Paule. Ona je uvek bila dominantna u njihovoj vezi, a sad nije tako - rekao je Vladislav.

Prokomentarisao je i odnos Jovane Tomić Matore i Monike Horvat.

- Mislim da su brzo ušle u tu relaciju. Monika nije igrala igru, upetljala se malo emotivno, na nju je vršen pritisak - rekao je Vladislav.

foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track