DEČKO RIJALITI MISICE 100 POSTO UBEĐEN: Nije joj čestitao godišnjicu VEZE iako je ronila SUZE, ali zna da ga neće PREVARITI!
Foto: Printscreen

NJOJ NIJE BILO DOBRO

DEČKO RIJALITI MISICE 100 POSTO UBEĐEN: Nije joj čestitao godišnjicu VEZE iako je ronila SUZE, ali zna da ga neće PREVARITI!

Rijaliti -

Odnos Jovane Ljubisavljević i Vladimira Tomovića u rijaliti programu "Zadruga 4" poslednjih dana privlači veliku pažnju javnosti.

Tomović je nedavno priznao da je zaljubljen u svoju cimerku Jovanu, iako zna da ona ima dečka već tri godine, a Jovana je završila u suzama nakon što joj dečko nije poslao poklon za godišnjicu veze. Jovana je priznala zadrugarima da je Vladimir jedini ukućanin koji zna da je nasmeje, kao i da joj prija. Kako je ona rekla cimerima Tomovića za sada gleda samo kao prijatelja, iako joj je retko ko poverovao u te reči.

Ovim povodom se oglasio Jovanin dečko Luka i otkrio kako on gleda na Jovanin odnos sa Vladimirom, kao i da li misli da će ga ona prevariti i javno ostaviti pred milionima.

"Jovana neće ništa loše uraditi u Zadruzi. Neće preći prijateljsku granicu ni sa jednim učesnikom. U to sam siguran!", rekao je kratko Luka.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track