RASULO! KRISTIJAN SKOČIO NA TOMOVIĆA, A ON CVILI I MOLI: Golubović bez milosti prema Crnogorcu, a usledila ŽEŠĆA KAZNA (VIDEO)
Foto: Printscreen

OPET HAOS

RASULO! KRISTIJAN SKOČIO NA TOMOVIĆA, A ON CVILI I MOLI: Golubović bez milosti prema Crnogorcu, a usledila ŽEŠĆA KAZNA (VIDEO)

Rijaliti -

Vladimir Tomović i Alen Hadrović ušli su fizički okršaj, a u sve se umešao Vladimir Tomović koji je držao Kristijana.

Kristijan je očigledno previše ozbilno shvatio ulogu policajca ove nedelje pa je želeo da se obračuna sa Alenom zbog krađe. Umešao se Tomović, a onda je nastalo opšte rasulo, kada je Kristijan skočio na Vladimira.

foto: Printscreen

"Nisam ja, pa nisam te ja gurnuo nisam ja", cvilio je Vladimir dok je ležao ispod Kristijana i hrpe ljudi koji su pokušavali da ih razdvoje.

Nakon ovoga ih je obezbeđenje razdvojilo, Kristijan se žalio zadrugarima da je isečen od stakla koje se našlo na mestu tuče.

"Vukao me tamo, gurnuo me otpozadi i ja sam morao da reagujem, a sada sam sav isečen", žalio se Golubović Caru.

"Zadrugari, pre svega vas obaveštavamo da smo doneli odluku da Kristijan i Alen budu kažnjeni nedeljnim honorarima zbog agresivnog ponašanja, dok će Maja biti kažnjena nedeljnim honorarom jer je razbila vrata paba", pisalo je u pismu od Velikog šefa koje je stiglo kasnije.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja