TATA ME JE OŠIŠAO NA KECA! Učesnica Parova je bila vezi sa najboljim prijateljem svoga oca: Htela sam da SPASEM naše živote!
Foto: Printscreen/Happy

ŠOK

TATA ME JE OŠIŠAO NA KECA! Učesnica Parova je bila vezi sa najboljim prijateljem svoga oca: Htela sam da SPASEM naše živote!

Rijaliti -

Nova učesnica "Parova", Violeta Katić otkrila je šokantne detalje iz svog života. On je ispričala da je bila zaljubljena u očevog prijatelja, i da on nije mogao da pređe preko toga.

"Kada je saznao da sam zaljubljena u njegovog prijatelja ošišao me je "na keca". Inače, imala sam kosu do struka. Tada sam otišla kod ujne i ona mi je bila podrška čitavog života", priseća se Violeta.

Ona je naglasila da je iz sela otišla kako bi sačuvala živu glavu, kako svoju, tako i partnerovu:

"Moj deda je ubio svog oca iz lovačke puške. Ja sam želela da spasem naše živote time što sam napustila selo i došla u Beograd", kazala je Violeta Katić.

Nakon što je otišla iz porodične kuće, Violeta dugi niz godina nije videla tadašnju ljubav, a onda su se ponovo susreli:

"U Zabeli smo se ponovo sreli 2009. godine i tada nastavili vezu", priseća se Violeta i onda govori o najvećem porazu u životu:

foto: Printscreen/Happy

"Otišli smo zajedno u naše selo i tamo sam posle 30 godina ponovo videla oca. Stajala sam sa snajkom ispred šatre, otac je prošao i ništa nije rekao", kroz suze je pričala Katićeva i nastavila:

"Obradovala sam se da će se javiti, međutim, sutradan je ispričao da me on nije prepoznao", ispričala je Violeta.

Ovaj susret, posle 30 godina, je kako kaže, bio njen najveći poraz u životu. Posle neostvarene ljubavi sa očevim prijateljem, Violeta Katić je odlučila da se uda za čoveka koga nije volela. On je radio u vojsci, a da sa njim nije bila srećna govore i brojne prevare kojih se prisetila Katećiva u toku emisije "Vruća stolica".

"Imam jednu prijateljicu koja je uvek išla sa mnom, šta god i gde god je trebalo. Imao je aktovku, koja je bila otključana. Videla sam dokument, da mu je neka žena bila žirant za kredit. Dobijem ja fiksni telefon od te gospođe i pronađem je. Pokucam na vrata, ali niko ne otvara. Na kraju je švalerka otvorila vrata, a njega sam zatekla na WC šolji", kazala je Katić i nastavila:

"Kada se vratio kući, rekao je da joj je samo pomagao da se useli u stan. Kanije, još jednom sam ga uhvatila u prevari", ispričala je Violeta dok su je takmičari sa velikom pažnjom slušali.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs / Happy / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja