VIDI SE DA SAM LOŠE, MOJU MUKU NIKO NE ZNA! Janjuš pre ulaska u Belu kuću progovorio o SKANDALU, a svi su gledali u OVAJ DETALJ
Foto: Pritnscreen

ponovo u rijalitiju

VIDI SE DA SAM LOŠE, MOJU MUKU NIKO NE ZNA! Janjuš pre ulaska u Belu kuću progovorio o SKANDALU, a svi su gledali u OVAJ DETALJ

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš uselio se na imanje u Šimanovcima, a pred sam ulazak otkrio je šta gledalaci mogu da očekuju od njega u ovoj sezoni.

"Muka me naterala. Videćete sve tokom ovog perioda. Nisam baš dobro, nisam ni loše. Po meni se vidi da sam loše, je l' tako?", rekao je Janjuš.

Na pitanje voditeljke Dušice Jakovljević kako je, s obzirom da se prethodnih dana našao u centru skandala kada se nakon njegovog razvoda od Ene oglasila njegova bivša ljubavnica Maja Marinković.

"Moju muku niko ne zna, znaju pojedini ljudi, njih 30-40, i šta sam prošao i kako sam prošao. Sam sam kriv za sve, dozvolio sam sve, videćemo", kaže Janjuš.

Detalj koji je svima zapao za oko jeste Janjušev prsten koji je nosio na ruci.

"Ovo je prsten iz manastira, nije burma, iz Mileševe je", otkrio je Janjuš.

foto: Pritnscreen

Janjuš je podelio kakva su njegova očekivanja od ovog ulaska.

"Možda ću objasniti vremenom, hoću da uđem u "Zadrugu" kakav sam bio u prvoj sezoni. Želim da ne pokleknem, i da se ponašam kao da ništa nije bilo. Ulazim kao slobodan i emotivno zauzet, zna se koga voli. Porodicu volim najviše na svetu", poručio je bivši košarkaš.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja