TRESLA SI SE KAD SMO SE POLJUBILI! Toma i Paula konačno razmotali klupko! Kad mu je pomenula NADEŽDU, on IZGOREO! (VIDEO)
Foto: Printscreenž

ČUDAN ODNOS

TRESLA SI SE KAD SMO SE POLJUBILI! Toma i Paula konačno razmotali klupko! Kad mu je pomenula NADEŽDU, on IZGOREO! (VIDEO)

Rijaliti -

Toma Panić i Paula Hublin su danas nerazdvojni. Nakon rođendanske žurke Anđela Rankovića, oni su se izolovali i prošetali zajedno. Na žurki su razgovarali o mnogobrojnim temama, a sada su progovorili o svom odnosu.

Paula je rekla sve što je imala, pa mu je zamerila par stvari. Takođe, dotakla se i njegove žene Nadežde Biljić. Paula je Tomi prepričala svoj san, gde su njih dvoje završili poljupcem, van imanja. Ono što je zanimljivo, jeste to što je Paula nekoliko puta pomenula da se njeni snovi često ostvaruju, što je Tomi dalo šlagvort da progovori o njihovom poljupcu.

foto: Printscreenž

"Kad smo izašli iz paba, kad smo se poljubili, rekao sam ljudima da si se tresla. Osetio sam to, nisam prećutao, jer je to istina", rekao je Toma.

"Vidiš šta ti radiš! Ja nemam muža, dete, a ti sad tu mene pokušavaš uveriti u neku stvar, i shvatila sam sve kada si mi neke stvari par puta rekao. Pitao si me za Čorbu, dobacivao i to. Ja se pravim glupa, a sve shvatam Tomo. Rekla sam ti da ti je žena kraljica, i da je za sve u pravu", dodala je Paula.

"Ne, ti mene gledaš, i stalno dobacuješ. Nemaš pravo da pominješ moju ženu", nadovezao se Toma.

"Ti stalno zavijaš i uvijaš, a znam šta želiš reći. Ne znam samo kako da nas dvoje imamo normalan odnos", dodala je Paula.

"Čim sedneš za sto, ti mene gledaš", rekao je Toma.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track