BUKTI RAT IZMEĐU MARIJE KULIĆ I NADICE: Pale teške reči, u sve umešale i Slobu Radanovića! (VIDEO)
Foto: Printscreen

HAOS

BUKTI RAT IZMEĐU MARIJE KULIĆ I NADICE: Pale teške reči, u sve umešale i Slobu Radanovića! (VIDEO)

Rijaliti -

Marija Kulić i Nadica Zeljković su ušle u žustru raspravu jer je Kulićka kulićka srednji budžet namenika Kijinoj mami.

foto: Printscreen/Zadruga

"Nadice dajem ti srednji jer te Rada volela, ja bih ti dala najmanji da se ja pitam. Ti moju ćerku nisi onda ocenila nijednim bodom, a Miljana je bila uz Kiju. I više ja nju volim od tebe. Ona je dostojanstvena i žena sa stavom, tebe svrstavam u folirante. Ti si pravi folirant. Ogovarala sam te kada je Sloba bio na žurci, svesna sam kroz šta si prolazila kao majka, kada se sve ono dešavalo u Zadruzi. Meni nije jasno tvoje ponašanje, kada je on bio tu, ti si bila kao leptir, sva si lepršava bila, nije mi jasno", rekla je Marija.

foto: Printscreen/Zadruga

"Ja sam tu Kiju rodila i napravila, to da znate. 15 godina sam starija od vas, mogla sam i ja vas da rodim. Kruška ne može da rodi jabuku. Hvala što ste podržavali Kiju, a vi ste rodili troje, pokažite na njima kakva ste majka i kako niste folirant", rekla je Nadica.

"Jedna je majka, sto očeva! I da vam kažem nešto, na sceni ste sedam godina, a ja 30, jeste li čuli nešto za mene? Vaša sujeta jede, tu je vaša veličina, nikada mi nećete oprostiti taj jedan bod", rekla je Nadica.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track