MILJANA IZBAČENA IZ BELE KUĆE, A ZOLA OSTAO BEZ DINARA! Marija Kulić nikad surovija, odlučila se na OVAJ POTEZ! (VIDEO)
Foto: Printscreen

OČEKIVANO

MILJANA IZBAČENA IZ BELE KUĆE, A ZOLA OSTAO BEZ DINARA! Marija Kulić nikad surovija, odlučila se na OVAJ POTEZ! (VIDEO)

Rijaliti -

Marija Kulić je tokom dodele budžeta, odlučila da Lazara Čolića Zolu ostavi bez budžeta, a onda je Miljanu izbacila iz Bele kuće.

foto: Printscreen/Zadruga

"Po meni si bila bolja dok Sanja nije ušla. Bila si ranije narogušena, bahata, divlja, ovde sam videla da si poludela za ovom devojkom, sve mi je bilo jasno, preterivala si u mnogim stvarima, i nikada nismo imale konflikt zbog tebe, nego zbog Sanje. Hvalila sam te skoro, kada je bila ona igra, onda je ušla Sanja, i ti si poludela. Ja sam tebi sve oprostila, ne znam samo zašto i dalje sve to pominješ", rekla je Marija.

U priču se ubacila i Miljana Kulić koja je napala Matoru zbog njihovog ranijeg konflikta, međutim, Marija više nije htela da je sluša, pa ju je izbacila iz Bele kuće, kako bi mogla da dovrši podelu budžeta.

foto: Printscreen/Zadruga

Marija je odlučila da ove nedelje Zola ne dobije budžet.

"Zolja neće da dobije budžet. Dosta je uzeo od moje ćerke. Ne bih mu dala ni 10 dinara, on ne dobija budžet, njegov budžet ide Đedoviću, ali ostaje kod mene. Čujem da ga sažaljevate da nema oca, on ima oca, otac je živ, samo što se oženio sa drugom ženom, šalje mu novac", istakla je Marija.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja