Najnovije vesti

NE MOGU PROTIV EMOCIJA, TO JE LOŠE: Maji verenik u MUKAMA, a njoj se svideo drugi! Sad je presekla, evo da li će biti sa ALENOM!
Foto: Printscreen

ISKREN ODGOVOR

NE MOGU PROTIV EMOCIJA, TO JE LOŠE: Maji verenik u MUKAMA, a njoj se svideo drugi! Sad je presekla, evo da li će biti sa ALENOM!

Rijaliti

Maja Marković otkrila da uskoro planira da ozvaniči vezu sa Alenom Hadrovićem, ali čeka poziv sa verenikom Jovicom Putnikovićem, koji je u bolnici.

"Da li će između Alena i tebe biti nešto više od platnoske ljubavi?", bilo je pitanje za Maju.

foto: Printscreen

"Da", rekla je Markovićeva kao iz topa u emisiji "Ami Dži šou", pa dodala:

"Jeste, jako je teško, ja sam pričala sa Ivanom i sa Mićom. Posle tog priznanja da mi neka osoba prija, stavila sam sebe u lošu situaciju, pogotovo zbog situacije koja se desila. Ali ne mogu protiv emocija, to je iskreno, ali za mene loše. Rekla sam Alenu da neće biti ništa ni posle razgovora koji obavim sa Jocom. Nadam se da ću dobiti razgovor sa Jocom što pre. Ja kad bih ga videla, verovatno, ne znam kako bih se osećala. Mislim da će se nešto desiti, ne mislim na vezu nego na druženje kao i do sada, možda malo prisnije. Videli su svi da smo prisni, da se više grlimo, neće biti poljupca, ostaće na ovome, ali mislim da će biti".

foto: Printscreen/Ami Dži šou

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...