Najnovije vesti

TARA RASKINULA SA ČORBOM! Ne želim da te zavlačim, treba mi tim PSIHIJATARA! Simova rešila da ga OSTAVI, a evo kako je on reagovao
Foto: Pritnscreen

sasula mu u lice

TARA RASKINULA SA ČORBOM! Ne želim da te zavlačim, treba mi tim PSIHIJATARA! Simova rešila da ga OSTAVI, a evo kako je on reagovao

Rijaliti

Tara Simov je odlučila da obavi razgovor sa Milanom Jankovićem Čorbom, kako bi mu objasnila da želi da stavi tačnu na njihovu vezu i da se rastanu u miru. 

"Sećaš se kad sam ušla i rekla da je sve ful, ali kad sam bila nasamo sa tobom, rekla sam ti da nisam dobro. Smatram da imam mnogo loš period, ne znam šta se sa mnom dešava. Ja gledam ovu ploču ovde i ne mogu da vidim dalje od toga. Čudno mi je, imam prebačaje, oscilacije... ", počela je Tara.

"Ja sam ti rekao, vodi se osećajima. Spreman sam da se borim za tebe. Ako mogu da ti pomognem, tu sam", rekao je Čorba.

foto: Pritnscreen

"Ne želim da te zavlačim. Sve što sam rekla, to i mislim. Divan si i pažljiv, nasmeješ me", dodala je Simova.

"Meni Đedović ne može da pomogne, tim psihijatara ne može da mi pomogne. Sve mi je nekako na silu. Ne znam", odgovorila je Tara.

"Moraš sama sebi da pomogneš, da promeniš životne navike", rekao je on.

"Sj*bana sam skroz, znaš kad te neko sj*be skroz. Ti radiš sve što ja zaslužujem, jesi malo sj*bao ono sa Jovanom, ali opet, ja sebi nisam dobra. Najviše bih volela da mogu da se prepustim, ali ne mogu", rekla je Tara.

"Ja te razumem, ja sam se izjasnio, i ti si se izjasnila, ako hoćeš, možemo da ćaskamo još malo", rekao je on, a Tara mu se zahvalila i poljubila ga u obraz. 

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...