POSLE MILJANE I ON JE NAPUSTIO RIJALITI! Marku bubicom rascopala glavu, sad Đedović pred SUDOM otkrio sve detalje (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

tužakanje cimera

POSLE MILJANE I ON JE NAPUSTIO RIJALITI! Marku bubicom rascopala glavu, sad Đedović pred SUDOM otkrio sve detalje (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana Kulić rano jutros je napustila Zadrugu i uputila se u tužilaštvo. Ona je tamo saslušana u svojstvu osumnjičene po tužbi Marka Đedovića.

Naime, u februaru prošle godine došlo je do okršaja između ovih zadrugara, kada je Miljana nanela Marku lakšu telesnu povredu. On ju je tužio, a upravo ova tužba je bila povod da se sretnu na sudu.

Miljana nije bila raspoložena nakon saslušanja, te je vrlo šturo odgovorila za dok je Đedović bio nešto rečitiji.

- Da, tu smo u sudu u vezi onog što se desilo u februaru, ja sam i zaboravio da je bilo tada. Ovo je čisto da se pojavimo, da kažemo šta je bilo, Miljana i ja smo se složili u izjavi, ono što je ona rekla, rekao sam i ja, postoje snimci i videlo se sve. Sad vidite sve, gledate sve kako je - rekao je Marko Đedović.

Inače, Đedović se tada svađao sa Marijom Kulić, a Miljana je navela da je mislila da će je on udariti nogom pa je zato zamahnula bubicom i nanela mu laku telesnu povredu.

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track