TRAŽIM POŠTOVANJE, MENI NIJE STALO DO NOVCA! Kristijan Golubović se javno obratio, imao JAKU poruku: Evo kome se posebno ZAHVALIO!
Foto: Printscreen/Zadruga

ISKREN

TRAŽIM POŠTOVANJE, MENI NIJE STALO DO NOVCA! Kristijan Golubović se javno obratio, imao JAKU poruku: Evo kome se posebno ZAHVALIO!

Rijaliti -

Kristijan Golubović i Milan Janković Čorba su se obratili Čorbinoj porodici. Podsetimo, Čorba je nedavno kažnjen sa 10.000 evra zbog narušavanja ugleda produkcije, a on se ovom prilikom izvinio.

foto: Printscreen/Zadruga

"Evo nas. Ljubim vas puno. Pozdravljamo svima pozdrav na Kosovu i Metohiji, držimo se složno, sve, sve, sve, sve... Eto nas tu kod vas. U srcima u duši. Malo je zasr*o ovaj vaš", poručio je Kristijan.

"Nije mi ni prvi put, ni poslednji da napravim sr*nje. Izvinjavam se produkciji, nije mi bila namera da napravim tu frku. Velika greška, ne sekirajte se. Sam sam napravio sr*nje, sam ću da ga izboksujem. Tu smo, držimo se, ima frke, ima tenzije, ali držimo. Pozdrav i za moju bivšu ženu Danicu, čuvaj Despota. Nadam se da će da dođu baba i deda u Herceg Novi, da ću da dobije poziv. Đole, napravili smo sr*nje, drži ceo tim, postavljaj slike. Pozdrav za sve enklave i moj najjači geto Šilovo. Pozdrav za sve moje fanove i za fanove Kristijana Golubovića", dodao je Čorba.

"Ljubim vas u dušu", poručio je Golubović, pa se obratio svojoj porodici:

"Tražim poštovanje, ispoštujte me malo. Samo se složite. Čuo sam neke stvari za moju Dunju, koju gotivim. Nije mi jasno šta je bilo, da li je tačno da malo novca može da promeni nekog. Meni nije stalo do novca. Ono što imate u duši i kako se ponašate prema ljudima... Hvala kumi Oliveri za sve što čini za mene, nisam dobio drugu turu stvari", govorio je Kristijan.

foto: Printscreen/Zadruga

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track