Najnovije vesti

MATORA BI ŽEŠĆU AKCIJU I TO SA NJIH DVOJE! Jovana priznala koga obožava da HVATA ZA GRUDI, pa s kim bi odmah LEGLA U KREVET! VIDEO
Foto: Printscreen

BEZ DLAKE NA JEZIKU

MATORA BI ŽEŠĆU AKCIJU I TO SA NJIH DVOJE! Jovana priznala koga obožava da HVATA ZA GRUDI, pa s kim bi odmah LEGLA U KREVET! VIDEO

Rijaliti

Jovana Tomić Matora odgovorila je na škakljivo pitanje koje joj je postavio voditelj.

Naime, gledaoce je zanimalo da li će "ostaviti na miru" Rialdu Karahasanović, koja je uplovila u romansu sa Kenanom Tahirovićem.

"Meni kada bi Kenan rekao šta mu smeta, ja ne bih to radila. Rialda je moja drugarica, i ja glasam za njih. Nas dve imamo takav odnos", rekla je Matora.

foto: Printscreen

"Meni ne smeta, nijedne sekunde. Njih dve su dobre prijateljice. Kada bi mi zasmetalo rekao bih i njoj i Rialdi", rekao je Kenan.

"Meni je od samog starta Rialda postavila odnos. Ja Sandru stalno vatam i za grudi i ljubim je možda čak i više nego Rialdu", rekla je Matora.

"Ona je meni rekla da joj se ja dopadam, ali je rekla da joj se dopada pola kuće. Ja ne doživljavam to, jer se Jovana i ja družimo od početka. Kenanu to ne smeta kada vam ja kažem", rekla je Rialda.

"Ja moram da kažem da kada bih želela trojku da bi to bilo sa njih dvoje", rekla je Matora.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...