BRAT I SESTRA NE PRESTAJU DA RATUJU! NEDA LAKIĆ PODIVLJALA: Coka je folirant, hodajuće ZLO koje nam je rasturilo porodicu!
Foto: Printscreen/Happy

ŽEŠĆA SVAĐA

BRAT I SESTRA NE PRESTAJU DA RATUJU! NEDA LAKIĆ PODIVLJALA: Coka je folirant, hodajuće ZLO koje nam je rasturilo porodicu!

Rijaliti -

Nikola i Neda Lakić ne prestaju da se svađaju otkako su oboje deo rijaliti programa.

Sve počelo kada je Jovana Novakov Šmizla otkrila je da se Neda Lakić plaši Nikoline izabranice, Aleksandre Tasić Coke.

"Ja još kažem posle gotovo svake njene i Nikoline svađe, da priđe Nikoli i zagrli ga, a ona neće jer je uglavnom Coka uvek tu. Njih dve ne moraju da pričaju, ali ipak brat i sestra bi trebalo da imaju koliko toliko korektnu komunikaciju", rekla je Šmizla.

foto: Printscreen/Happy

Coka je u tim trenucima ostala suzdržana za komentar. U jednom momentu Neda se zaklela u Lazara pa je Nikola skočio na nju.

"U mog sina Lazara se nikada nećeš kunuti. Lazara ne uzimaj u usta", povikao je Nikola.

"Od danas Nikola Lakić i Aleksandra Tasić Coka ne postoje. Hodajuće zlo je rasturilo našu porodicu. Niko nije bio za ovu vezu sa Cokom osim mene tada, ja ne mogu da verujem. Ona je balavica koja je ušla u rijaliti da zavede Nikolu. Razdvojila nas je, folirant najveći ovde", jecala je Neda.

Nikola Lakić istakao je da njegova sestra nije samostalan rijaliti igrač, te da je Neda Lakić "kerić" Jovane Novakov Šmizle.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja