VUČE, UŠTEDELA SAM TI 10.000 €! Kija Kockar progovorila o vezi sa Vukom Mobom! Tvrdi da se OVO NIJE DESILO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

BESNA

VUČE, UŠTEDELA SAM TI 10.000 €! Kija Kockar progovorila o vezi sa Vukom Mobom! Tvrdi da se OVO NIJE DESILO! (VIDEO)

Rijaliti -

Kristina Kija Kockar je priznala da je pre dve godine bila u vezi sa reperom Vukom Mobom.

Pevačica se telefonom uključila u rijaliti kako bi se suočila sa bivšim ljubavnikom.

Rijaliti zvezda je u prvi mah sve oštro demantovala, da bi tek na kraju pod Vukovim pritiskom priznala istinu. Kako je sama rekla, najviše ju je pogodilo što reper tvrdi da je bila u paralelnoj vezi sa njim, Slobom Radanovićem i Stefanom Karićem:

"Tužiću Vuka Moba zbog laži da sam bila sa trojicom muškaraca u nedelju dana. Stefana i Slobu možemo da pozovemo kao svedoke. Vuk i ja nikad nismo bili u romantičnom odnosu. Bolje bi mu bilo da misli na svoju budućnost i porodicu. Nije lepo da posle dve godine i dalje plače za mnom."

foto: Printscreen/Instagram

"Želim poligraf ovde pred svima! Neka me pitaju da li sam s njom imao s*ks, da li sam bio u njenom novom stanu i da li je bila u mom apartmanu u Crnoj Gori. Neka mi omoguće poligraf, platiću 10.000 evra od honorara ako padnem", zahtevao je Vuk, a kada je Kija videla da je ozbiljan u svojoj nameri, rešila je sve da prizna:

"Da, Vuk i ja smo bili u romantičnoj vezi, ali ja nisam htela da ta veza bude javna. U mom novom stanu nije bio! Upoznala sam mu porodicu, bila sam u kontaktu sa njegovom majkom i ocem. Jako sam mu se svidela, a sada se pere od mene pred verenicom. Eto, uštedela sam ti 10.000 evra!"

Mobu ipak to njeno priznanje nije bilo dovoljno:

"Prvo je rekla da nismo imali ništa, a kad sam pomenuo poligraf, potvrdila je da jesmo. Daću 10.000 evra da dokažem i da sam bio u njenom novom stanu. Ima garažu, drvenu ljuljašku, soba je sa leve strane. Ona je licemer, folira se", ostao je pri svome reper.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track