ALEKSANDRU OPTUŽILI DA SE U BUJANOVCU PROSTITUIŠE: U toj kafani sedi 20 devojaka, gazda im govori sa kim će U KREVET! (VIDEO)
Foto: Printscreen

UČESNIK OPLEO

ALEKSANDRU OPTUŽILI DA SE U BUJANOVCU PROSTITUIŠE: U toj kafani sedi 20 devojaka, gazda im govori sa kim će U KREVET! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić ponovo je glavna tema u rijalitiju. Nakon burne veze s Filipom Carom i otpužbi da se bavila prostitucijom, Aleksandra je dobila priliku da objasni "šta je radila u kafani u Bujanovcu".

Tada je Bojan Savić ustao i ispričao sve što zna.

"Ja sam bio na Kosovu gde postoji jedna kafana i tu je veliki sto, za njim sedi 20 devojaka. Bio sam s drugarom, bili pijani, i ja ga pitam šta one rade tu, da li rade za lovu, a on mi kaže da se je*u za pare, ali samo sa određenim ljudima, onima za koje gazda kaže da mogu", rekao je Bojan, a Aleksandra ga prekinula:

foto: Printscreen

"Ja na Kosovu nikad nisam bila, dobila sam ponude baš tamo da radim, ali sam odbila. Ja sam bila 15 dana u Bujanovcu, Švajcarskoj i Makedoniji i radila kao promoterka".

Bojan je tada rekao "da je čuo i za Švajcarsku, da je radila u istom takvom klubu", zbog čega je Aleksandra ponovo morala da se pravda, ali i otkrila kako je zarađivala pare.

"Kao u svakoj profesiji može nešto da bude - može da bude sekretarica, a... Ja ne komentarišem druge, ja nisam bila jedna od tih za novac. Bilo je ponuda, dobijala sam ih, ali nisam pristajala. Ja sam radila kao promoterka u Bujanovcu - sediš za stolom, dočekaš gosta.. sediš za stolom sa devojkama i ljudi ti šalju pića, dobijaš bakšiš, ustaneš i igraš... posle to deliš s muzičarima".

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja