ZA 6 GODINA PROMENILA SAM DVA PARTNERA, A TI SI POKAZALA KO SI Miljana žestoko udarila na Minu, pa otkrila šta je radila s BIVŠIMA
Foto: Pritnscreen

sasula joj sve u lice

ZA 6 GODINA PROMENILA SAM DVA PARTNERA, A TI SI POKAZALA KO SI Miljana žestoko udarila na Minu, pa otkrila šta je radila s BIVŠIMA

Rijaliti -

Miljana Kulić obrušila se na Minu Vrbaški zbog podele budžeta, pa je iskoristila priliku da joj kaže sve što misli o njoj.

"Ako si dala Franu najveći budžet, veoma si licemerno odradila. Znaš da je omiljen u narodu. Uopšte Frana ne voliš, bila sa njim zbog podrške, dala si mu 4.000 zbog toga. Ako ti je Fran bivši, onda je trebalo da dobiju i Toma i Vladimir. Momak koga si oralno zadovoljavala, kao i Tomu, znači i njima 4.000 kao bivšima. Znaš da Toma nije favorit zbog ovoga što je uradio, znaš da je Vladimir jedan od najomraženijih u narodu...", počela je Miljana, pa se dotakla i svoje veze sa Zolom.

foto: Pritnscreen

"Da, moja majka jeste plakala zbog moje veze, ali retko u kojoj porodici se roditelji slože za neku vezu. Ja verujem da ti je majka normalna žena i da joj je bilo teško dok si se jahala sa kim si stigla. Ja sam za šest godina dva partnera izmenila, a tebe je jahao ko je stigao, samo te nije "j" Tomović, ali si ga oralno zadovoljila. Ti si spremna na sve. Verujem da će u "Pretresu" glavna tema biti tvoja licemerna i najgluplja podela budžeta. Ljude najviše boli istina. To što ja ne umem u paketić da zavijem, takva sam ja. A ti si pokazala ko si i šta si", poručila je Miljana.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja