ALEKSANDRU PROZVALI PROSTITUTKOM, NJENA MAJKA U SUZAMA! Nisam znala da je išla u Bujanovac, FRAPIRANA sam: Evo šta je sve poručila
Foto: Pritnscreen

šokirana

ALEKSANDRU PROZVALI PROSTITUTKOM, NJENA MAJKA U SUZAMA! Nisam znala da je išla u Bujanovac, FRAPIRANA sam: Evo šta je sve poručila

Rijaliti -

Slovenka Nikolić, majka Aleksandre Nikolić, oglasila sepovodom brojnih optužbi na račun zadrugarke koju u rijalitiju u poslednje vreme mnogi cimeri povezuju s prostitucijom, a poslednja u nizu optužbi usledila je od strane nekadašnje inspektorke Ljiljane Stevanović Lili.

"Pa da je sram bude, tužiću je za to. Ja nisam ni znala da je Aleksandra išla u Bujanovac. Ja sam šokirana i frapirana, ne znam šta ovi ljudi više rade, zbog nje nisam celu noć spavala. Optužili su me da sam je razmazila...", rekla je Slovenka.

foto: Printscreen

Ona je i prokomentrisala to što je njena ćerka napisala u toku jučerašnjeg dana. Aleksandra je tom prilikom zamolila svoje najmilije da joj oproste na svim greškama, a evo šta joj kaže majka:

"Ne, nisam videla. Moja duša, nisam ništa videla. Sada mi je mnogo teško, želim samo da izađe. Ona nije to kako je predstavljaju ukućani. Sunce moje malo", kaže Slovenka, a na pitanje o Aleksandrinom odnosu s Filipom Carem i Kristijanom Golubovićem kratko poručuje:"Sve se vidi, sami to vidite".

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track