JOVICA PUTNIKOVIĆ NAPUSTIO BOLNICU, PA PROGOVORIO O MAJI! Nakon teškog perioda doneo ODLUKU, evo šta kaže o bivšoj verenici!
Foto: Printscreen

oglasio se

JOVICA PUTNIKOVIĆ NAPUSTIO BOLNICU, PA PROGOVORIO O MAJI! Nakon teškog perioda doneo ODLUKU, evo šta kaže o bivšoj verenici!

Rijaliti -

Jovica Putniković, nekadašnji učesnik "Zadruge" i sada već bivši verenik Maje Marković koja ga je prevarila u rijalitiju, pre nekoliko nedelja doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu.

On je tada zadobio brojne prelome i povrede, zbog čega je najpre bio u indukovanoj komi, a zatim je operisan više puta.

foto: Screenshot Pink tv

Predstoji mu dug i težak oporavak, međutim, stvari idu na bolje - Jovica nije više u Urgentnom centru, već je lečenje nastavio van ove zdravstvene ustanove.

- Boli me sve. Manje-više sam u istom stanju. Samo sam sad na privatnom lečenju. Čeka me dug period oporavka, svestan sam toga - kaže Putniković, koji više ne želi da razmišlja o Maji, svojoj bivšoj verenici, koja ga je najpre prevarila pred milionima gledalaca, a potom i ostavila.

- Što se tiče Maje, ja sam rekao da sam završio svaku priču sa njom. Niti gledam, niti slušam šta mi govore. odlučio sam da se posvetim sebi i svom oporavku, a sve vezano za nju ja sam već rekao. To je završena priča - kaže Joca.

foto: Kurir, Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Srbija Danas

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track