MILICA JE SPAVALA SA OŽENJENIM ALBANCEM ZA PARE?! Bivša prijateljica Kemezove iznela ŽESTOKE optužbe: Isplivao sav prljav veš!
Foto: Printscreen

optužena

MILICA JE SPAVALA SA OŽENJENIM ALBANCEM ZA PARE?! Bivša prijateljica Kemezove iznela ŽESTOKE optužbe: Isplivao sav prljav veš!

Rijaliti -

Milica Kemez postala je jedna od glavnih akterki afere "Bujanovac". Ona je optužena od strane cimera u rijalitiju da se bavila najstarijim zanatom, dok je tvrdila da je tamo radila sam okao prometerka.

Ipak, sada je njena nekadašnja prijateljica, Tanja Josipović otkrila nove detalje o tome.

"Milica je radila u jednom frizerskom salonu, kada je odlučila da napusti taj posao, i da ode u Švajcarsku da zaradi novac. Da li se odatle vratila sa velikom svotom novca, ili ne, ne mogu da tvrdim. Ali znam kada je otišla, a i znam šta je tamo radila", počela je ona i dodala:

foto: Printscreen/Zadruga

"Radila je u albanskim kafana i klubovima. Tu je igrala albanska kola uz njihovu muziku i tako je zabavljala njihove goste. To je neka vrsta animir dame, tako ljudi pričaju, ali da li se bavila prostitucijom ili ne, to ne znam".

Tanja je otkrila i da je Milica bila sa oženjenim muškarcem koji ju je finansirao.

"Devojka koja je Milicu odvela u Švajcarsku mi je pričala da su tamo radile sve i svašta. Njihov posao je bio da igraju i tako zabavljaju goste. Oni bi im posle slali biće i imale su procenat od toga. Ispričala mi je i da je isti posao radila i u kafani u Bujanovcu, i da je bila u vezi sa oženjenim čovekom koji drži benzinske pumpe u tom mestu. On je Albanac, a imala je dečka i u Švajcarskoj i on je bio Albanac. Pričaju da su je ti muškarci finansirali".

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track