OBEZBEĐENJE ULETELO U BELU KUĆU! Ša i Cvele SIKTALI jedno na drugo, nisu mogli da se obuzdaju! ORILO SE OD PSOVKI I PRETNJI
Foto: Printscreen

haos

OBEZBEĐENJE ULETELO U BELU KUĆU! Ša i Cvele SIKTALI jedno na drugo, nisu mogli da se obuzdaju! ORILO SE OD PSOVKI I PRETNJI

Rijaliti -

U ranim jutarnjim satima Nenad Aleksić Ša i Jovan Cvijetić Cvele nastavili su raspravu, te je došlo do ozbiljnog verbalnog okršaja, zbog čega je došlo i obezbeđenje.

- Ispadaš retardiran, lepo ispada situacija. Za tebe me sada boli k*rac! - poručio je Ša.

- Ja ispadam debil, jer se svađamsa ljudima, pričaju kako ti se uvlačim u b*lju i onda dolazim u situaciju da neko govori da ne ličim ni na šta! - uzvratio je Cvele.

-Ti si jako glup! Za stolom te d*ka devojka, ja kažem da je neka riba, pa 'ajde, pa i da je Rijana, da je šutnem u b*lju! I šta tu nije jasno? Kako ti to povezuješ? - upitao je reper.

- Ako neko zna kakva je sitaucija između nje i mene, to si ti! Slušam i Frana kako mi dobacuje - rekao je Jovan.

- Ispao si glup sad do j*ja! Što blejiš sa Vladom, koji je rekao da je tvoja riba nakaza? Ja ti kažem, nemoj da ispadaš glup i da ti bacaju rovca, spusti ton, brate! Nemoj da mi se dereš, debilčino, na kraju ću te prebiti! - poručio je Nenad.

- Ne mogu, da je neko drugi, boleo bi me k*rac! P*ši k*rac! - urlao je Cvele.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track