MISICA ILI RIJALITI LISICA?! LJUBISAVLJEVIĆEVA I DALJE INTRIGIRA: Ima PLAN kako da se osveti Vladimiru Tomoviću i to PREKO NJIH
Foto: Printscreen/Instagram

PREMAZANA

MISICA ILI RIJALITI LISICA?! LJUBISAVLJEVIĆEVA I DALJE INTRIGIRA: Ima PLAN kako da se osveti Vladimiru Tomoviću i to PREKO NJIH

Rijaliti -

Jovana Ljubisavljević skrenula je pažnju na sebe svojom lepotom, ali i manirima i vaspitanjem.

Zbog svega ovoga na nju je "pao" Vladimir Tomović, koji je bio oduševljen njenom pojavom. Tomović je javno iskazao svoje simpatije prema Jovani, a nedavno je priznao i da je želeo da rasturi njenu trogodišnju vezu. Iako je ona negirala da su simpatije obostrane, dobar deo zadrugara smatra da je Jovana "odlepila" za Tomovićem.

foto: Printscreen Zadruga

Njihov odnos imao je uspone i padove. Tomović je često skakao u njenu odbranu, ali zbog toga njegovih flertova i iskazivanja ljubavi, Jovana je odlučila da stavi tačku na odnos sa njim. Jovana je tokom žustre svađe Vladimira i Kristijana Golubovića priznala da je Kristijan muškarac kome ona najviše veruje u kući, a ovo je Tomovića iznerviralo. Od tada njihov odnos nije više isti, kako Vladimir ne može da podnese da Jovana više veruje njegovom "rijaliti neprijatelju", nego njemu. Iako je i on tada odlučio da stavi tačku na odnos sa Jovanom, njih dvoje su nedavno počeli ponovo da komuniciraju, kada je Jovana počela žestoko da se svađa sa svojom cimerkom iz kreveta Monikom Horvat.

Zbog odnosa prema Moniki, misica je nedavno od strane publike nazvana "lisicom", i sve češće dobija pitanja koja počinju tim nadimkom. Ovo je Jovanu dodatno rasrdilo, jer smatra da zbog Horvatove ispada loša, dok ona ispada njena žrtva. A sada se pokrenulo i novo pitanje - da li Jovana igra igru kako bi ponovo privukla Tomovićevu pažnju.

foto: Printscreen

Naime, mnogi su primetili da je Jovana ovih dana sve bliža sa Tomovićevim "rijaliti neprijateljima". Misica se ovih dana skori i ne razdvaja od Milana Jankovića Čorbe, kod koga je nekoliko puta ove nedelje završila u krevetu. Podsetimo, Čorba i Tomović su imali nekoliko žestokih svađa na početku rijalitiji, koje su eskalirale nekoliko puta. Poslednja se desila ovog ponedeljka, kada je Vladimir delio budžete, a Čorba mu sasuo u lice sve što misli o njemu.

foto: Printscreen/Zadruga

Ljubisavljevićeva je u poslednjem periodu bliska i sa Franom Pujasom, koji Vladimira naziva "rijaliti g*vnom". Fran i Vladimir su imali nekoliko karambola, ali su odlučili da zakopaju ratne sekire, iako nemaju lepo mišljenje jedan o drugom. Ipak, s vremena na vreme vole da jedan drugoga "pecnu".

Osim njih dvojice, Jovana se danas približila i Filipu Caru, koji gaji netrpeljivost od samog početka prema Tomoviću, a koja se povećala poslednjih dana jer zadrugari smatraju da Mina Vrbaški i dalje voli Vladimira. Da li Jovana igra igru i tera inat Tomoviću družeći se sa njegovim "rijaliti neprijateljima" ili je sve ovo samo puka slučajnost, saznaćemo u narednom periodu.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track