U ŠOKU SAM ZBOG ODNOSA MOJE ĆERKE S TIM ČOVEKOM! Oglasio se Majin otac nakon što se pomirila sa Janjušem: Zadala mu novi udarac!
Foto: Printscreen

očajan

U ŠOKU SAM ZBOG ODNOSA MOJE ĆERKE S TIM ČOVEKOM! Oglasio se Majin otac nakon što se pomirila sa Janjušem: Zadala mu novi udarac!

Rijaliti -

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš obdnovili su svoju vezu pred kamerama, ali su ubrzo naišli na brojne svađe i rasprave, pa tako su sada ponovo u nerazjašnjenom odnosu.

Naime, iako su oboje po ulasku u rijaliti „Zadruga“ isticali da nemaju nameru da se pomire, čini se da su jedva čekali da priliku da ostanu sami i da se sete vremena koji su proveli zajedno.

foto: Pritnscreen

Tako je Janjuš jedva dočekao da legne sa Majom u krevet, pa mu je trebalo samo nekoliko sati da zaboravi na obećanje koje je dao svojoj bivšoj supruzi.

Osim što su zajedno spavali, Maja i Janjuš su celu noć razmenjivali poljupce, a bivši košarkaš je ujutru pokušao da se opravda.

Njihovo pomirenje najteže je palo Majinom ocu Radomiru Marinkoviću Takiju, koji nije krio razočaranje i tugu.

- Nemam komentar ni na šta što se tiče odnosa moje ćerke s tim čovekom. U šoku sam zbog svega i molim vas za razumevanje - istakao je Taki.

foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track