KRISTIJAN RASPLAKAO SANDRU REŠIĆ! Pričao o njenom pokojnom ocu Ninu, a ona zajecala na sav glas kad je ČULA OVO! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

emotivna

KRISTIJAN RASPLAKAO SANDRU REŠIĆ! Pričao o njenom pokojnom ocu Ninu, a ona zajecala na sav glas kad je ČULA OVO! (VIDEO)

Rijaliti -

Ove nedelje zbog vanrednih okolnosti zadrugari su sami birali vođu za ovu nedelju, a većinom glasova izabran je Kristijan Golubović. On je raspodelio budžete i tom prilikom prokomentarisao svakog od cimera.

foto: Pritnscreen

KRIST"Srednji budžet za Ninovu malu. Jednom u nekom prepucavanju, na osnovu jedne tajne, da Čorba i ti idete na hoklicu, ja sam dobio pesmu. Kao starom šmekeru meni je to govorilo da će tu biti nešto. Čorba je ispao veći šmeker od Anđela, Anđelo je stao posle Karanove, ovaj, Radanove. To što sam ti pričao za oca, istina je, tako sam i Dinu Merlinu pomogao. Tvoj tata je sa mnom išao, ja sam bio jako mlad, imao je mladež, crnu kosu, neke pantalone na liniju, bele gipsarske čarape, isto smo se nosili. Neka mu je večna slava. Ti si vredna, uporna, daješ gas, tako i treba, bori se. Ti si za higijenu isto kao i ja", rekao je Kristijan i dodao:

"Jedan Vladimir Tomović, iako mislim da me je pozdravio zbog publike, prišao je i pozdravio me je, pa nek je i fejk", rekao je Kristijan.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track