MARKO JANJUŠEVIĆ JANJUŠ IMA 2 BRATA: Odlično se slaže sa Borisom, ali evo koji problem je nastao sa NAJMLAĐIM! Porodična DRAMA!
Foto: Sonja Spasić

NISTE ZNALI

MARKO JANJUŠEVIĆ JANJUŠ IMA 2 BRATA: Odlično se slaže sa Borisom, ali evo koji problem je nastao sa NAJMLAĐIM! Porodična DRAMA!

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš svakodnevno u rijaliti programu privlači pažnju, pre svega zbog svog odnosa sa nekadašnjom ljubavnicom Majom Marinković s kojom se u poslednjih nekoliko dana malo svađa, a malo smišljaju imena za svoje dete.

Nedavno se oglasio i Janjušev brat Boris, koji je otkrio da već godinama ne priča sa njihovim najmlađim bratom Mihajlom i to otkako ga je udario pesnicom. Međutim, on mu je tada ipak javno čestitao rođendan na Instagramu.

foto: Printscreen

Upravo na Borisovom profilu na ovoj društvenoj mreži postoji nekoliko fotografija, na osnovu kojih se može videti kako su Marko i on provodili vreme pre nego što je Janjušević ušao u Belu kuću.

Primetno je da je Boris u mnogo boljim odnosima sa Markom, nego što je to slučaj s Mihajlom. Pa se tako vidi kako njih dvojica vole da obilaze kafiće i uživaju u piću, čak su se fotografisali zagrljeni ispred crkve, a na jednoj od fotografija poziraju i bez majica.

Kurir.rs/K.Đ/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track