Najnovije vesti

DA JE BILO KO DRUGI, ZADRŽALA BIH DETE! Miljana Kulić priznala sve o odnosu sa Zolom, a onda otkrila kad ide na kiretažu
Foto: Pritnscreen

ne želi da priča sa zolom

DA JE BILO KO DRUGI, ZADRŽALA BIH DETE! Miljana Kulić priznala sve o odnosu sa Zolom, a onda otkrila kad ide na kiretažu

Rijaliti

Miljane Kulić ponovo je u drugom stanju, a njena majka Marija već se oglasila i rekla da njena ćerka neće roditi to dete, pogotovo ne Zoli, koji je otac. 

- Ja sa dotičnom personom neću da se nadglašavam. Nikome nisam htela da pričam, ali je od srede test pozivan. Mini sam to rekla, i zamolila je da nikome ne priča. Posle toga od srede je Ivana Šašić sa mnom radila test, i ja sam već dvadeset dana osećala da se nešto dešava. Ja sam svih ovih dana imala mučnine, vrtoglavice, i to nisam ja. Spavala sam po 20 sati i ostalo. U četvrtak je test opet bio pozitivan, i u nedelju je Maja plakala kod mene i kako se popela na gelender, ja sam rekla da imam veće probleme od nje i da sledeće nedelje idem na kiretažu. I jutros sam saznala - rekla je kroz suze Miljana.

foto: Printscreen

- Da je bilo ko drugi, zadržala bih dete. Ja sam se uverila kakav je on posle svega, apsolutno mi se zgadio. Ovo se svima događa, pričale su mi žene, imaju dva deteta i sticajem okolnosti ostanu trudne po treći put. Ovde mogu da morališu koliko hoće. Nikako nisam reagovala kada sam videla dve crte, iskreno - objasnila je Kulićeva, pa dodala da razgovora sa Zolom neće biti.

foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...