REKLA DA NEĆE NIŠTA S NJIM, NI DA MU RODI DETE! Miljana zaskočila Zolu, nije mu dala mira celu noć, a ovo najviše plaši Lazara
Foto: Printscreen

pogazila sebe

REKLA DA NEĆE NIŠTA S NJIM, NI DA MU RODI DETE! Miljana zaskočila Zolu, nije mu dala mira celu noć, a ovo najviše plaši Lazara

Rijaliti -

Miljana Kulić, koja je ponovo ostala trudna sa Lazarom Čolićem Zolom i odlučaila, kako je rekla da iduće nedelje ode na kiretažu, opet se predomislila i pala Zoli u zagrljaj i sela mu u krilo.

Iako je Zola bio izričit, i nije joj dozvoljavao da mu priđe, Miljana je bila uporna. Ona je navaljivala i pokušavala da ga poljubi i zagrli, ali je on na sve načine gurao od sebe, rekavši da se blamira i da se ponižava.

Ona se u nekoliko puta i izvikala na njega, ali do onoga što je želela nije dolazilo. Ona ga je ubeđivala da se šali, ali on nije bio istog raspoloženja. Međutim, Miljana ne bi bila Miljana kada ne bi uradila ono što je naumila. Naime, ona je uspela da privuče Zolu sebi, nakon čega su završili na krevetu ljubeći se.

Jutros se Zola požalio Vladimiru da nije oka sklopio zbog Miljane.

- Oka nisam sklopio. Hoću da zaspim, ali ne mogu, osećam ključanje u stomaku, tamo je baš poludela - govorio je Zola.

-Ona ima neke svoje vizije u glavi, mislim da se neće dobro završiti, u zavisnosti od jedne stvari. Ona zna gde je Miljana najslabija i tu će je udarati - govorio je Zola, koji se plaši i reakcije Miljanine majke Marije.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track