ŠTA ĆE JOJ KIJA REĆI? Nadica će proslaviti ROĐENDAN, pa otkrila da li bi volela da joj BIVŠI ZET zapeva: Evo šta je rekla o Slobi!
Foto: Damir Dervišagić

hit

ŠTA ĆE JOJ KIJA REĆI? Nadica će proslaviti ROĐENDAN, pa otkrila da li bi volela da joj BIVŠI ZET zapeva: Evo šta je rekla o Slobi!

Rijaliti -

U toku emisije "Radio Amnezija" a nakon gostovanja Marka Janjuševića Janjuša koji je još jednom bio iskren, pa je sa milionskim auditorijumom podelio detalje svađe sa Majom Marinković. A nakon njega, njegov naredni gost bila je Nadica Zeljković koja je najavljivala svoj rođendan, a potom je Rialda Karahasanović došla kod domaćina emisije.

- Moram da pomenem da sam upoznala Džeja, i bila sam oduševljena. On je bio pravi čovek iz naroda, svi smo potreseni. Što se tiče mog rođendana, volela bih da bude veselo, rodila sam se pre 59 godina, u osamnaest časova. Volela bih da mi ćerka pripremi bar pola od onoga što sam ja njoj priredila - rekla je Nadica.

foto: Pritnscreen

- Je l' bi volela da ti Sloba gostuje na rođendanu? - pitao je Bora.

Pa, nismo se baš lepo rastali, ali što da ne, on dobro peva! A Vuk Mob mi nije zet, ne daj Bože! - dodala je Nadica.

Inače, Nadica je nedavno ušla u žestoki sukob sa reperom Vukom Mobom koji je pred kamerama izneo niz optužbi za njenu ćerku Kiju, a nakon čega je otišao i na poligraf.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track