NAKON SVIH LJUBAVNIH BRODOLOMA MINA DONELA ODLUKU! Vrbaški progovorila o vezama u rijalitiju, a o Đoletu je rekla SAMO JEDNO!
Foto: Pritnscreen

REŠILA

NAKON SVIH LJUBAVNIH BRODOLOMA MINA DONELA ODLUKU! Vrbaški progovorila o vezama u rijalitiju, a o Đoletu je rekla SAMO JEDNO!

Rijaliti -

Mina Vrbaški je tokom današnje emisije "Radio Amnezija" doživela još jedno poniženje od Vladimira Tomovića koji je javno priznao da se još jednom razočarao u Minu, i da će od tog trenutka prekinuti svaki kontakt sa atraktivnom zadrugarkom, koja je dva dana spavala pored njega.

Njihov odnos podsećao je na pomirenje, međutim, do toga nije došlo. Ona je rešila da se ove večeri odmori u pabu, pa je umesto da spava, rešila da potraži savet od Mišela Gvozdenovića.

- Ne shvatam kako ne možeš da budeš sama, dva puta si ušla, i kao biću sama, i odmah si se sa nekim spojila - komentarisao je Mišel.

- Ne znam, kada sam napolju, sve super, budem sama, a kada uđem ovde, kao da me pukne neki fleš, ne znam. Ali sada sam rešila da ću biti sama, samo ću da se družim, i ništa više. I da mi se stvori neka emocija, neću je pokazati - rekla je Mina.

- A Đole, šta je sa tim? Ne radi tebe to, a ? - pitao je Mišel.

- Ma, ja se brzo prezasitim, ali ja kažem, to je bolest, to nije zdravo - pravdala se Vrbaški.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track