NIKOLA JE PARAVAN, MI SMO ZABRANJENA LJUBAV: Tara Simov o odnosu sa reperom Ša, OSUDIO IH CEO RIJALITI! Čoveče, imaš 40 godina!
Foto: Printscreen

SKANDAL

NIKOLA JE PARAVAN, MI SMO ZABRANJENA LJUBAV: Tara Simov o odnosu sa reperom Ša, OSUDIO IH CEO RIJALITI! Čoveče, imaš 40 godina!

Rijaliti -

Odnos Tare Simov i oženjenog repera Nenada Aleksića Ša intrigira sve u rijalitiju.

Naime, nedavno je Tara izjavila kako je Ša zaljubljen u nju, pa je svoje reči opovrgla, a onda su njihovi cimeri "dali svoj sud".

"Ja sam se i sa Ša prepirala, jer sam mu rekla da je on najveći krivac u ovoj priči. On ima 40 godina", rekla je Ermina.

foto: Printscreen

"Ša ima prgavu narav, ali Tara je prva kreirala tu priču, jer je prva rekla to Đedoviću. Ša ovde pravi idiota od sebe, a onda smo svi krivi. I Tara priča da smo svi protiv nje", vikala je Rialda.

"Ja sam rekla Ša da ne radi to, a on mi kaže da ne radi ništa i da mu je na kao mlađa sestra. Sve izgleda loše, tako je", potvrdila je Sandra.

"Ja ću reći suštinu, Ša ne želi da se odvoji od Tare. Svi smo mu rekli kako izgleda, ali on shvata kao sprdnju", dodao je Mića.

foto: Printscreen

"Videla sam da se sviđaju jedno drugom", rekla je Sandra.

"Da, da, Ša i ja smo zabranjena ljubav, Nikola je paravan, šta da kažem?", bila je ironična Tara.

"Rekla sam mu da stavi tačku na sve ovo, ukoliko ne želi problem van", komentarisala je Ivana Šašić.

foto: Printscreen

"Mene je Ša već krenuo da nap*šava, pa može da nastavi. Koliko mu ja puta skrenem pažnju da čovek od 40 godina ne može da se ponaša kao da ima 13, ona može da radi šta hoće, on je taj koji treba barijeru da stavi. Iskreno, ja ne mislim da se Ša zaljubio, ali jeste to nejasan odnos, nešto postoji", navela je Nataša Radan.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja