MAJO, ŠTA SI SA MNOM RADILA?! SRAMI SE, OCU TI NIJE DOBRO: Marinkovićeva na stubu srama, ovaj učesnik joj očitao lekciju! (VIDEO)
Foto: Printscreen

LJUTA

MAJO, ŠTA SI SA MNOM RADILA?! SRAMI SE, OCU TI NIJE DOBRO: Marinkovićeva na stubu srama, ovaj učesnik joj očitao lekciju! (VIDEO)

Rijaliti -

Maja Marinković i Filip Car nisu mogli da prestanu da se raspravljaju. Ovog puta glavna tema je bila Mina Vrbaški koja je zbog svojih igrica osuđena od strane mnogih, pa i od samog Cara.

Filip Car tada je opleo po Mini, što se Maji nikako nije svidelo, pa je stala na njenu stranu.

"Više zanima Vladimira Mina, nego on nju. Izbacio je iz kreveta čim je saznala da se muvala sa mnom opet",dodao je Car.

"Nije tačno. Ona vas želi da posvađa kao što je Mensura i Vladimira", objasnila je Maja.

foto: Printscreen

"Ona nije jedina žena na svetu", pravdao se Car.

"Ona ima i prema njemu emocije, a sa tbom sve radi namerno. Probala je, on joj je okrenuo leđa svaki put. Neće zbog majke. Htela je da te isprovocira, jer je takva", dodala je Maja.

"Ako je htela da bude sa njim, što se nije odbila od svih. A ti, ja znam šta si sa mnom radila! Ocu ti nije dobro, srami se", konstatovao je Car.

Inače, Radomir Taki Marinković ne podržava vezu Maje i Janjuša, pa je više puta izjavio da je rijaliti prestao da gleda zbog ponašanja svoje naslednice. Maja i Janjuš krili su svoju aferu po izlasku iz rijalitija, pa malo pre nego što se bivši koškarkaš razveo, sve je isplivalo u javnost.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track