NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE, PRIZNAĆU SVE GREŠKE! MAJA SE ZAROZALA: Moli Janjuša da se pomire, a on joj rekao da je kao iz HORORA!
Foto: Printscreen

SKANDALOZNO

NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE, PRIZNAĆU SVE GREŠKE! MAJA SE ZAROZALA: Moli Janjuša da se pomire, a on joj rekao da je kao iz HORORA!

Rijaliti -

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš zajedno su večerali, a ona ga je molila za razgovor i šansu da joj oprosti sve.

Maja je sve vreme plakala i govorila da bez Janjuša ne može da živi.

"Ja ne mogu da živim bez tebe, ti si moja najveća ljubav! Promeniću se i priznaću sve greške. Želim da pričamo, večeras ćemo, neću sada dok jedeš", molila je Maja.

foto: Printscreen

"Ne zanima me, radi sama na svojim greškama. U toj pidžami si kao iz horor filmova", rekao joj je Janjuš.

"Kako možeš to da mi kažeš? Rekao si mi da sam najlepša bez šminke. Dolazim večeras da pričamo, kada se odljutiš", rekla mu je Maja.

"Ni večeras, ni sada, nemoj da mi slučajno dolaziš", rekao joj je Janjuš.

Maja Marinković pošla je za Markom Janjuševićem Janjušem, pa mu tražila da joj pripremi nešto za večeru, jer sama ne ume. Ipak, na kraju je završila uplakana, kada joj je Janjušević objasnio kako da se ponaša.

"Spremi mi nešto da jedem, ne umem sama", rekla je Maja.

"Ja ti neću spremati ništa, umeš da ideš na splavove, ku*čiš se, nauči nešto sama da spremiš. I nemoj da se blamiraš više u rijalitiju, rekao sam ti. Sada ću samo o Kruni da mislim", vikao je Janjuš na nju, a ona je plakala.

"Hoću da pričam sa tobom. Promeniću se stvarno", govorila je Maja.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track