HAOS! ZOLA STAO NA BORINU STRANU U VEZI AFERE SA SESTRAMA KEMEZ: Milica mu očitala bukvicu, treći put UNIŠTAVAŠ nečiji ŽIVOT!
Foto: Printscreen

SVAĐA U RIJALITIJU

HAOS! ZOLA STAO NA BORINU STRANU U VEZI AFERE SA SESTRAMA KEMEZ: Milica mu očitala bukvicu, treći put UNIŠTAVAŠ nečiji ŽIVOT!

Rijaliti -

Boru Santanu mnogi su osudili zbog odnosa sa Mirelom Kemez, Miličinom sestrom, pa je usledilo šokantno priznanje Lazara Čolića Zole.

On je jedini stao na Borinu stranu tokom biranja nabestidnijeg učesnika rijalitija.

foto: Printscreen

"Bora, njega ću navesti, ne mislim da on nije moralan, što se tiče odnosa Mirele i njega, zašto? Pa onoliko koliko znam, on je priznao da je bio kod nje, ali nije priznao da je bilo šta imao sa njom. Na osnovu nekih priča, ja sebe ne mogu da dovedem u situaciju da ga okrivljujem, jer svi znamo da ako nema dokaza, neke stvari nisu validne. Drugo je da mi sumnjamo. Ali ću ga navesti jer je napravio ogromnu grešku, ponašao se bestidno prema jednoj ženi koja ima dete, koje je opsovao nekoliko puta", rekao je Lazar Čolić Zola.

"Mene su prošle godine razapinjali, jer sam imala odnos sa svojim dečkom, a ovde se rade deset puta gore stvari. Po mom mišljenju su Maja i Alen tema koja je ostavila najveću tragediju, kada je stiglo pismo, ja sam mogla da se onesvestim od tuge i bola, posle čega ne bih mogla da budem ni sa kim narednih deset meseci, imala bih neki stid u meni. To što kažu žena kada izgubi stid, izgubila je sve. Nema privlačnosti, nema ni nekog stava, ni ničega. Ovde radite deset puta neke stvari, nego što izgovorite. Ja Boru osuđujem, jer me je lagao, ne mislim da su imali išta, ali da su završili sa mnom, jesu", rekla je Milica.

foto: Printscreen

"Po mom mišljenju, isto koga ću ja navesti je Zola, jer po treći put u životu dozvoljava neku situaciju i dovodi nečiji život u pitanje. Ja sam na decu najslabija, volim decu i znam da mnogi ljudi pate, jer nemaju decu, a ti sebi dozvoliš po treći put to, mene je sramota kada ti pričaš da si imao s*ks posle kiretaže! Vi prvo treba da rešite neke druge situacije, ili spirala, ili kondomi, ili antibebi pilule, imate dovoljno godina da nečiji život, po treći put da se ne izrazim ružno, ali uništavate i to je ono najgore i bez blama o tome pričate. Imate s*ks u Marijinom krevetu. Meni je najneprijatnija ta situacija", rekla je Milica.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track